Atletičari Kruševca peti u državi

Postavljeno: 26.03.2021

Na prvom Zimskom kupu u bacanjima u Sremskoj Mitrovici, takmičari Atletskog kluba Kruševac osvojili su peto mesto u državi

Nikola Terzić , u konkurenciji mlađih juniora osvojio je dva druga mesta. Ovaj talentovani momak bacio je kuglu 14.70, a disk 43.43.

Jani Sudimac (mlađe juniorke) pripalo je treće mesto u bacanju diska 33.22, a ekipno Kruševljanke su zauzele peto mesto. Mlađi juniori su zauzeli četvrtu poziciju, a seniorke su takođe bile četvrte.

Anja Nedeljković će narednog vikenda u dresu reprezentacije Srbije braniti boje Srbije na Balkanijadi u Turskoj u hodanju na putu.

– Učiniću sve da opravdam poverenje. Nacionalni tim je svetinja svakog sportiste i neću dozvoliti da izneverim one koji su mi ukazali poverenje – poručuje Nedeljković.

Trener Goran Begović s razlogom je zadvoljan rezultatima Prvog zimskog Kupa svojih sportista i s pravom očekuje je reprizu za starije juniorke, juniore i pionire narednog vikenda.

– Imam apsolutno poverenje u ovu generaciju. Maksimalno se angažuju na treninzima i to je pravi recepet za uspeh – tvrdi Begović.

Lj.Marković

Ostale vesti

back-to-top