Tuce medalja za mlade atletičare AK Kruševac

Postavljeno: 26.07.2021

Prethodna dva julska vikenda u Kruševcu je održan drugi letnji klupski miting za atletske škole i mlađe pionire/ke, na kome je takmičarima AK Kruševac pripalo 12 medalja, od čega četiri zlatne

Takmičenje započeto 17. jula, kada se pred organizatorima i učesnicima isprečilo loše vreme, a nastavljeno je u Kruševcu nedelju dana kasnije. Drugi letnji klupski miting za atletske škole i mlađe pionire/ke, u organizaciji Atletskog kluba Kruševac, okupio je 15 klubova sa oko 150oro dece i ovoga puta je vreme pogodovalo akterima.

Za Atletski klub Kruševac zlatne medalje su osvojili Maksim Pavlović na 50 metara, Vuk Perović na 200 i Maša Matejić na 150 metara, kao i Natalija Vojinović u skoku u vis.

Druga mesta u svojim kategorijama su osvojili Lazar Trifunovićna 60 metara, Natalija Jovanović na 200 metara, Nikolina Nicović i Ilija Tazić  u bacanju vorteksa, kao i muška štafeta 4x60 metara (u sastavu Vuk Perović, Đorđe Krstić, Luka Živković i Lazar Trifunović), dok su treći bili Vladimir Bulatović na 60 metara, Natalija Mitrić na 150 i Lara Mitrovićna 2000 metara u brzom hodanju.

Ukupno 12 osvojenih medalja učinak je koji svakako potvrđuje dobar rad sa atletskim podmlatkom u Kruševcu.

S.M., foto: Atletski klub Kruševac

Ostale vesti

back-to-top