Zona Zapad: Jesen u znaku Borca, kruševačko Jedinstvo viceprvak

Postavljeno: 22.11.2021

Titula jesenjeg prvaka otišla u Paraćin, kruševačko Jedinstvo 1936. završilo polosezonu na drugom, a Trstenik PPT na trećem mestu

Utakmicama 15. kola priveden je kraju jesenji deo prvenstva fudbalske Zone Zapad. Polusezonom je dominirao paraćinski SFS Borac, koji je osim jednog remija nizao samo pobede i sa 40 bodova vodi na tabeli, uz impozantnu gol razliku – 62:9!

U aktuelnom kolu, SFS Borac je sa 4:1 pobedio u Mijatovcu ekipu Jedinstva. Uspešno je bilo i Jedinstvo 1936 u Kruševcu, nadigravši Moravu 1918 iz Ćuprije sa 2:1, što je bilo dovoljno da potvrdi tiutulu jesenjeg vicešampiona. Kruševljani su ovaj deo prvenstva zavšili sa 33 boda, sedam manje od lidera, ali i četiri više od Trstenika PPT.

Fudbaleri Trstenika pobedili su na svom terenu sa 3:1 ekipu Orlova iz Jasenova. Igrali su otvoreno i golovima kapitena Vasića, evro golom Miloševića sa preko 20 metara i Vukadinovića došli do novih bodova. Kako saznajemo, rukovodstvo Kluba će u saradnji sa stručnim štabom tokom polusezone razmotriti mogućnost dovođenja pojačanja.

Za kraj jeseni, u Majdevu je Sloga “položila oružje” pred aleksandrovačkom Župom, koja je pobedila se 4:0 i četvrta je na tabeli sa 23 boda.

S.M.

 

Ostale vesti

back-to-top