Dragan Ivanović: Vreme za prvu pobedu

Postavljeno: 09.08.2020

U trećem kolu Super lige Srbije Napredak danas od 19 sati igra protiv Radnika iz Surdulice. – Cilj je da se ne ponove greške sa prethodnih utakmica i da zabeležimo prvu pobedu  – najavio je šef struke Napretka Dragan Ivanović

Učinak Napretka na startu nove superligaše sezone nije dobar. Izgubljene su obe utakmice, od Partizana i Javora, primljeno je šest a postignut samo jedan gol. Sve je to ozbiljno analizirano u timu pred novu utakmicu, u kojoj Napredak već sutra dočekuje ekipu Radnika iz Surdulice, koja za sada ima po jednu pobedu i poraz.

– Očekivali smo bolji start. U kratkom roku odigrali smo dve utakmice, prvu odlično, ali pod pritiskom, koji se odrazio na sledeću utakmicu u kojoj smo protov Javora pokazali slabu igru. Ekipa je nova i tek treba da se uigra. Naravili smo analizu, cilj je da se ne ponove greške iz ovih prethodnih utakmica i da zabeležimo prvu pobedu  – rekao je trener Napretka Dragan Ivanović pred sutrašnju utakmicu.

Za nedeljni meč su spremni svi igrači, a u trenažnom procesu su i Obradović i Ožegović koji se polako vraća treningu posle odležane korone. Ekipa je u međuvremenu brojnija i za još jednog igrača, levog beka Aleksandra Trajkovića, koji je došao iz češke Jihlave. 

Utakmica između Napretka i Javora igra se danas od 19 sati na stadionu Mladost, bez prisustva publike.

S.M.

Ostale vesti

back-to-top