Nakon presecanja vrpce Šoping centar otvorio vrata za kupce

Postavljeno: 26.09.2019

Danas tačno u podne kupci u Kruševcu su ušli u prodavnice domaćih i internacionalnih proizvodjača, otvorene u okviru Kruševac šoping parka, prvog šoping centra u našem gradu

Tome je prethodilo svečano otvaranje, odnosno presecanje crvene vrpce, kojim je označen početak rada objekta u koji je kompanija Nepi Rockcastle uložila 12 miliona evra, a u okviru koga je zaposleno 250 radnika. 

– Posle projekata u Novom Sadu i Kragujevcu ovo je treći projekat kompanije Nepi Rockcastle u Srbiji. Ovo će biti centar kupovine celog regiona, ali i svih onih koji ovuda prolaze. Želimo takodje, da ovo bude mesto okupljanja gradjana – kazao je predstavnik Kruševac Shopping Parka i Nepi Rockcastle grupe, Nemanja Savčić pre nego što je sa gradonačelnicom Kruševca presekao crvenu vrpcu. 

On je pohvalio saradnju koju je kompanija tokom prethodne dve godine, koliko je prisutna u Kruševcu, imala sa lokalnom samoupravom, napomenuvši da je takvo razmevanje potrebno svakom investitoru kako bi na pravi način prošao kroz sve neophodne administrativne procedure.

Gradonačelnica Jasmina Palurović kazala je da je ovakav šoping park bio potreban Kruševcu te da se nada da će sugradjani osim u kupovini uživati i u šetnji tim delom grada, koji pretenduje da postane novi centar Kruševca.  

Najbitnije je, kako je dodala, to što je otvaranjem Parka obezbedjeno 250 novih radnih mesta. 

– Želimo, takodje, da se zahvalimo Nepi Rockcastle Grupi što su nas izabrali za realizaciju ovog projekta i što su omogućili lokalnim firmama da učestvuju u izgradnji objekta – kazala je ona.

U okviru Šoping parka prodavnice otvara 17 poznatih domaćih i internacionalnih brendova, a u ponudi su obuća, odeća, igračke, školski pribor, kozmetika. Popusti dati povodom otvaranja biće u većini prodavnica aktuelni i narednih nekoliko dana. 

Vrata su kupcima danas otvorili LC Waikiki, Defacto, Orsay, Tom Tailor, Knjižara Vulkan,  CCC, Sport Vision, Planeta Sport, Pertini, Legend, Lilly i DM… Najavljeno je da će New Yorker-a svoj prodajni deo otvoriti 10. oktobra,  i Sinsay-a, u drugoj polovini novembra. 

Tokom poslepodnevnog zabavnog programa mališani se druže i slikaju sa kostimiranim animatorima, a stariji od 17 časova slušaju nastup DJ-a, a od 18 sati rok grupe Van Gogh. 

Šoping park će raditi svakog radnog dana i vikendom od 10 do 22h, dok će radno vreme kafe bistroa biti od 08 do 23h. 

Inače, Nepi Rockcastle je do sada u Srbiji izgradio Šoping centar Kragujevac Plaza i Šoping centar Promenada Novi Sad, koji je ujedno i najveći šoping centar u Srbiji. Ta kompanija je prisutna u devet zemalja centralne i istočne Evrope i najveći je investitor i operater tržnih centara u tom delu Evrope.

J.B. 

Ostale vesti

back-to-top