Hari Mata Hari: U Kruševcu mi je uvek krasno 

Postavljeno: 24.08.2021

Hari Varešanović, koji dobro  poznaje ovdašnju publiku, pre kojom je nekoliko puta nastupao,  kaže da se u Kruševcu uvek dobro oseća. Pred nastup u zabavnom parku “Šarengrad” novinarima je rekao da je zadovoljan jer je ponovo pred publikom, ali da se nada da će period u kome koncerti mogu da se održavaju potrajati duže, odnosno da će epidemija proći i “da ćemo pevati kao što smo uvek pevali” 

– Mi smo bili često u Kruševcu, na raznim mestima. Pevali smo na dočeku Nove godine, kao i na Festivalu balona. Uvek nam je bilo krasno. Ovo je jedan intiman koncert, gde je publika oči u oči sa izvođačem, pa ovakvi koncerti mogu da budu mnogo bolji nego neki masovniji – rekao je Hari pred početak koncerta u “Šarengradu”.

Nakon prethodne godine, kada je sve stalo zbog situacije sa epidemijom korona virusa, ne krije zadovoljstvo što ponovo nastupa i druži se sa publikom. 

– Protekli period je bio tužan, užasan i grozan. U našem poslu, kao i u sportu i umetnosti gde se sakupljaju ljudi, gde postoji masa, bili smo apsolutno osakaćeni. Nadam se da će trajati ovaj period u kome možemo da nastupamo. Nadam se da će sve ovo proći i da ćemo pevati kao što smo uvek pevali – kazao je on. 

Govorio je o planovima:  

– Mi radimo, stvaramo neke nove pesme, ali to je isto kao da praviš robu za radnju koja je zatvorena. Tako nekako. Mi imamo pesama, čekamo neko zvanično otvaranje  svih tih susreta, koncerata i tako dalje. Ne ovo sporadično, sezonsko. Svi mi znamo da je ovo sezonsko, ali se nadamo da ćemo uskoro moći da živimo normalno– govori on. 

Apelovao je na ljude da se ponašaju odgovorno i vakcinišu. 

– Savetujem da budemo složni, da se vakcinišemo. Da nastavimo normalno život, jer je jedna od stavki u našem životu druženje, mentalna sreća čoveka gradi se druženjem, a jedno od velikih druženja su koncerti – naglasio je on. 

Hari nije krio zadovoljstvo što je u Kruševcu, istakavši da je objekat u kome nastupa veoma lep te da bi voleo da ssličan prostor u svom gradu. 

S.M.

Ostale vesti

back-to-top