Za vikend nema masovne imunizacije

Postavljeno: 29.01.2021

Vakcinalni punktovi u Hali sportova u Kruševcu tokom vikenda će biti zatvoreni, a masovna imunizacija se neće sprovoditi u subotu i nedelju, saopštavaju iz kruševačkog Doma zdravlja. Od ponedeljka, vakcinacija se nastavlja prema spiskovima eUprave

Kako je za KruševacGrad rekla direktorka Doma zdravlja Marina Kostić, vikend će u Domu zdravlja biti iskorišćen za revakcinaciju dela zdravstvenih radnika.

U Dijagnostičkom centru ćemo za vikend obaviti revakcinaciju zaposlenih u Specijalnoj bolnici Ribarska Banja i deset gerontodomaćica iz kruševačkog Gerontološkog centra. U ponedeljak će se raditi revakcinacija zaposlenih u Domu zdravlja, a u nedelju stiže i raspored za masovnu vakcinaciju u Hali sportova koja ponovo kreće od ponedeljka – objasnila je direktorka. 

Podsetimo, od 26. januara vraćeno je pravilo za masovnu vakcinaciju da se vakcinišu samo građani koji su se prijavili i imaju poziv, zdravstveni radnici i svi stariji od 75 godina koji ne moraju da budu prijavljeni niti pozvani. 

Masovna vakcinacija obavlja se u kruševačkoj Hali sportova gde je postavljeno sedam privremenih ordinacija, kao i u zdravstvenoj stanici u Dijagnostičkom centru kada je reč o zdravstvenim radnicima i drugim prioritetnim grupama. Hala sportova će od ponedeljka ponovo raditi u terminu od 8 do 15 časova. 

N.B.

Ostale vesti

back-to-top