Vladan Gašić ponovo predsednik FK Trajal

Postavljeno: 26.06.2021

U prostorijama Univerziteta Union – Nikola Tesla održana je Izborna skupštinu Fudbalskog kluba Trajal, na kojoj je za predsednika po drugi put izabran Vladan Gašić

Iza FK Trajal je teška sezona, okončana ispadanjem iz Prve lige Srbije. Svakako da je za to bilo objektivnih razloga, kao što je pandemija korona virusa i reorganizacija, odnosno redukovanje broja ekipa u ovom rangu takmičenja, ali je dosadašnji predsednik Kluba Milan Jevtić to prihvatio i kao ličnu odgovornost i razlog da podnese mesto na svoju funkciju, nadajući se brzom povratku Trajala u Prvu ligu.

– Odlučio sam se na ovakav potez kako bih pomogao klubu, jer je u interesu svih da ga nova snaga i energija vrate na stare staze i da se iz Srpske lige ponovo vrati u Prvu ligu, gde mu je i mesto – rekao je Jevtić.

Na čelu ekipe po drugi put se našao Vladan Gašić:

– Zbog funkcije predsednika Fudbalskog saveza Rasinskog okruga prethodno sam podneo ostavku na ovu funkciju. Trajal sada nije u istom rangu takmičenja u kome sam ja predsednik Saveza, tako da sam prihvatio funkciju i zahvalan sam članovima Skupštine na ponovnom izboru. Plan je da se Trajal već naredne sezone vrati u Prvu ligu, kao i izgradnja našeg stadiona i prostorija, kao bismo u Prvoj ligi utakmice igrali u našem dvorištu.

FK Trajal pripreme za prvenstvenu sezonu Srpske lige Istok počinje 5. jula. Start šampionata očekuje se sredinom avgusta.

– Važno je da nam je dobar deo ekipe iz prethodne sezone ostao, oni imaju dosta prvoligaškog ili superligaškog isustva, poznaju se i mislim da će to znatno olakšati samoorganizaciju ekipe.

U okviru predstojećih priprema, fudbaleri Trajala od 27. jula biće u Makedoniji, gde će odigrati i četiri kontrolne utakmice.

S.M.

Ostale vesti

Komentari

  1. Rece jedan kaže:

    „Poraslo dete, osamostalilo se!“

1 thought on “Vladan Gašić ponovo predsednik FK Trajal

Comments are closed.

back-to-top