Vaterpolisti Rasine hvataju zalet

Postavljeno: 25.08.2022

Sada je već izvesno da prvenstvo Prve „B” lige počinje 8. oktobra, a vaterpolisti kruševačke Rasine počinju pripreme 1. septembra. Ovo je novinarima saopštio Generalni sekretar kluba Vladimir Tomašević.

– Smatramo da imamo dovoljno vremena da se dobro pripremimo za ono što nas očekuje u ovom rangu. Podsećam, nakon dve sezone, prvi put u istoriji kluba, smo igrali u višem rangu Prvoj „A ligi i ispali. Nije smak sveta i učinićemo sve da se brzometno vratimo u staro jato. Istina je da su neki momci najavili odlazak, ali videćemo šta će biti kada počnu pripreme. Smatram da imamo ekipu za viši rang – tvrdi Vladimir Tomašević, nekadašnji golgeter i kapiten Rasine i dodaje da ima poverenja i u prvog trenera Aleksandra Matejića.

 

I dok se prva postava odmarala, oni mlađi, koji će njihovim putem karijere izboriti sebi mesto u najboljem sastavu, svakodnevno su celo leto radili pod dirigentskom palicom iskusnog učitelja Aleksandra Milovanovića.

 Nije bilo nikakvih problema da ovi mladići treniraju svako veče. Posvećeni su vaterpolu sto odsto. Odbacuju sve ono što nije dobro za vaterpolo, a pre svega, za njihovu karijeru i to je najvažnije u ovom poslu – ističe trener Aleksandar Milovanović.

Bez velike tenzije u VK Rasina žele da što bolje napune akumulatore, kako bi na jedan razuman način ostvarili ciljeve koje su sebi postavili.

Lj. Marković

Ostale vesti

back-to-top