Uspešno održan memorijalni odbojkaški turnir humanitarnog karaktera u Ribarskoj Banji

Postavljeno: 12.07.2023

U nedelju uveče, na terenu za male sportove u Ribarskoj Banji, završio se prvi memorijalni turnir u odbojci „Danijela Lela Milenković“. Pobedom u finalu nad ekipom Aleksinca, kruševački Napredak je osvojio prvo mesto

Takmičenje je imalo i humanitarni karakter pa je za dalje lečenje Kristine Blagojević prikupljeno 300.090 dinara

Na četvorodnevnom turniru je učestvovalo 14 ekipa, a prvo mesto je osvojio Napredak iz Kruševca. Oni su u finalu pobedili Aleksinac rezultatom 2:0, dok je treće mesto pripalo Policijskoj upravi Kruševca.

Kao najbolje rangiranim ekipama, uručeni su im pehari i medalje. Takođe, određen im je i nagradni fond u iznosu od 52.000 dinara kojeg su se oni odrekli i namenili lečenju naše sugrađanke. Svoju humanost su pokazali i preostali takmičari, posetioci turnira, ali i sponzori pa je ukupno prikupljeno 300.090 dinara.

Solidarnost, druženje i uživanje u kvalitetnoj odbojci je obeležilo ovogodišnji turnir. Pored sećanja na Lelu Milenković, odata je počast i nedavno preminulom Srboljubu Stojiljkoviću za sveukupni doprinos sportu Ribarskog kraja.

Udruženje „Naše Ribare“, uz podršku Specijalne bolnice Ribarska Banja, Sportskog saveza Kruševca i Odbojkaškog saveza Kruševca, je organizovalo sam događaj. Iz udruženja poručuju da su svi učesnici turnira pobednici, uz nadanje da će Kristina Blagojević biti najveći pobednik u najvažnijoj bici koja joj predstoji.

FOTO: Udruženje „Naše Ribare“
N. L.

j

Ostale vesti

back-to-top