Uspešan podmladak Napretka, omladinci Trajala i dalje bez pobede 

Postavljeno: 23.08.2020

Omladinci i kadeti FK Napredak zabeležili pobede u aktuelnim kolima najviših rangova takmičenja za svoj uzrast, dok je u Omladinskoj ligi Srbije Trajal poražen u Bačkoj Palanci

Omladinci FK Napredak uspešno su nastavili takmičenje u najvišem rangu takmičenja za svoj uzrast. U petom kolu pružili su sjajnu partiju u Kruševcu protov Vožovca i nakon minimalne prednosti stečene u prvom poluvremenu (1:0), u drugom su izrešetali mrežu protivnika za konačnih 5:1. Bila je ovo njihova treća pobeda i uz još dva nerešena rezultata, bez poraza, sa 11 osvojenih bodova treći su na tabeli.

Omladinci Trajali su se, u istom rangu takmičenja, sa gostovanja u Bačkoj Palanci vratili poraženi od TSC-a sa 4:0. Domaćini su već u prvom poluvremenu došli do sigurnog rezultata od 3:0, tako da su u nastavku samo utakmicu formalnu priveli kraju. Sa dva nerešena ishoda u dosadašnjem delu prvenstva i isto toliko osvojenih bodova, Trajal je pretposlednji na tabeli. 

Podsećamo da su se u prethodnom kolu u lokalnom derbiju sastali upravo omladinci Trajala i Napretka i ta je utakmica završena bez pobednika (2:2), pokazavši da i podmladak „gumara“ svakako raspolaže potencijalima koji još uvek čekaju da dođu do pravog izražaja.

U narednom kolu, Napredak gostuje Radu u Beogradu, dok Trajal dočekuje RFK Novi Sad 1921.

U petom kolu Kadetske lige Srbije, Napredak je nastavio sa sjajnim igrama i rezultatima u ovom prvenstvu. U Kruševcu je očekivano pao i OFK Vršac (2:0) i kadeti iz Kruševca sada sa 13 bodova zauzimaju šesto mesto na tabeli. U narednom kolu, u Beogradu gostuju Radu.

S.M. Foto: FK Trayal

Ostale vesti

back-to-top