U poslednja 24 sata troje umrlo od posledica kovida

Postavljeno: 22.07.2020

Tri osobe u Rasinskom okrugu, po jedna iz Kruševca, Aleksandrovca i Varvarina, preminule su od posledica kovid infekcije, pokazuju zvanični podaci o zaražavanju korona virusom u protekla 24 sata. Prema ovim podacima registrovano je 37 novih slučajeva infekcije korona virusom na području Okruga

Najviše novozaraženih – 20, ima grad Kruševac, devet novoobolelih registrovano je u Aleksandrovcu, četiri u Brusu i po dva u Trsteniku i Varvarinu. Novih slučajeva kovid infekcije nema u opštini Ćićevac.

Z osam novih slučajeva povećan je i broj hospitalizovanih  na infektivnom odeljenju kruševačke bolnice, tako da je sada 103-je pacijenata na bolničkom lečenju.  

Prema današnjem preseku stanja, Kruševac od početka epidemije ima 522 slučaja pozitivnih na korona virus, u Brusu ih je 88, Aleksandrovcu 161, Trsteniku 25, Varvarinu 32, a u Ćićevcu, kao i juče, 27.

Od juče do danas testirano je  111 osoba, a od početka epidemije na području okruga ukupno je uzeto 6977 uzoraka za testiranje na prisustvo korona virusa.

Ukupno su od posledica kovid infekcije umrle 42 osobe, dok je izlečenih 497,   43 više nego juče. 

N.B.

Ostale vesti

back-to-top