U petak počinje Festival balona

Postavljeno: 03.08.2022

Međunarodni Festival balona „Kruševac kroz oblake“, šesti po redu, održaće se od 5. do 7. avgusta na Bagdali. Prva dva dana, u veečernjim satima, pred kruševačkom publikom nastupiće pevač Aco Pejović i Tropiko bend, dok je treći dan rezervisan za druženje najmlađih u zabavnom parku Šarengrad.

Priliku da polete u balonu, posetioci festivala imaće u petak i subotu  (5. i 6.juna), pod nadzorom i uz podršku balonarskih posada iz Leposavića, Slovenije i Mađarske.

Dok traje festival, najmlađi će moći da uživaju i u luna parku, a svi posetioci u obilasku štandova sa različitim proizvodima, te u svemu ostalom što ide uz manifestacije ovakvog tipa.

U večernjim satima, prvog dana festivala, pred kruševačkom publikom nastupiće poznati pevač Aco Pejovic, a dan kasnije goste će zabavljati Tropiko bend.

Od prošle godine, u okviru festivala “Kruševac kroz oblake”, organizuje se i druženje za najmlađe u Zabavnom parku “Šarengrad” gde su, uz mini koncert,  planirani i nastupi niškog Dečjeg kulturnog centra, Škole „Moj genijalac“, Edukativnog centra „Razigrani suncokreti“

Pokrovitelji manifestacije jedinstvene na ovim prostorima su Grad Kruševac i Ministratsvo trgovine, turizma i telekomunikacije, organizator je ovdašnja Turistička organizacija, a sponzori Telekomunikacije Blace, Dunav osiguranje i firme Gazela Impeks i Gibanj.

J.P.

Ostale vesti

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

back-to-top