U Meševu trovanje fudbalera plinom

Postavljeno: 09.03.2020

U Meševu se juče, posle utakmice istoimenog kluba i gostujuće ekipe Kušiljeva iz Svilajnca, nekoliko igrača gostujućeg kluba onesvestilo u svlačionici. Hitna pomoć je brzo intervenisala, a nakon pregleda u kruševačkoj Bolnici fudbaleri su pušteni kućama

Posle utakmice 16. kola fudbalske  Zone Zapad, juče se u selu Meševo posle utakmice između istoimene domaće ekipe i Kušeljeva iz Svilajnca desila neobična situacija. U svlačionici se onesvestilo nekoliko igrača gostujuće ekipe. Načelnica Hitne pomoći doktorka Gordana Simić kaže da je ekipa ove službe oko 17 časova primila poziv i izašla na lice mesta i da je petoricu najugroženijih fubalera, u svesnom stanju, prevezla u Kruševac. 

Predsednik Fudbalskog saveza Rasinskog okruga, Vladan Gašić kaže da su svi igrači dobro i da je do zdravstvenih problema kod igrača došlo usled udisanja plina kojim se zagreva voda u bojleru svlačionice.

Jovan Stamenković, sekretar FK Kušiljevo ovako je opisao događaj:

– Srećom, doktor gostujućeg tima je prvi pritrčao i počeo našim fudbalerima da vadi jezik. Onako golišave smo ih izneli na vazduh i momci su, srećom, došli svesti. Povraćali su, ali su bar davali znake života.

Pored ekipe Hitne pomoći na lice mesta izašla je i Policija, a nakon date izjave u Policijskoj upravi gosti iz Svilajnca krenuli su kući nešto pre ponoći.

Utakmica FK Meševo-FK Kušeljevo završena je rezultatom 3:1 za domaći tim.

S.M. Foto: FK Kušiljevo

Ostale vesti

back-to-top