Gradska izborna komisija proglasila izbornu listu koalicije oko SNS

Postavljeno: 09.03.2020

Lista „Aleksandar Vučić – za našu decu.“ Koju čine kandidati Srpske napredne stranke i njenih koalicionih partnera, prva je proglašena izborna lista za lokalne izbore u Kruševcu. Nosilac liste u Kruševcu je aktuelna gradonačelnica Jasmina Palurović. Na listi je 44 odsto žena

Drugi na listi je direktor SP Ribarska Banja Dušan Šokorac, a u prvih pet imena su Ljupka Babić, viša akušerska sestra, direktor RPK Predrag Vukićević i strukovna vaspitačica Katarina Pljakić.

Na listi je 70 kandidata za odbornička mesta u lokalnom parlamentu, a naprednjaci su, kao što su i najavljivali, na listu stavili više od 40 odsto žena, tačnije 31 odbornički mandat opredeljen je za žene.

Inače, SNS je za Međunarodni dan ženaje i ovog Osmog marta, na desetak štandova oblepljenih izbornim slogamom, Kruševljankama poklanjao cveće i sadnice.

Sastav izborne liste Srpske napredne stranke možete videt na sledećem linku: http://www.krusevac.rs/images/stories/Izbori_2020/Lokalni/Izborne_liste/Izborna_lista_ALEKSANDAR_VUCIC_Za_nasu_decu.pdf

N.B.

Ostale vesti

back-to-top