U Ćićevcu voda konačno ispravna za piće!

Postavljeno: 09.08.2021

Poslednje analize koje je kruševački Zavod za javno zdravlje uradio pokazale su da je voda u Ćićevcu i mikrobiološki i hemijski ispravna, te da se od danas (9.avgust) može koristiti za piće i pripremanje hrane

Zbog izmeštanja magistralnog cevovoda Kruševac-Ćićevac, na potezu Maskare- Bošnjane, stanovnici Ćićevca vodu nisu imali od 30.jula do 1.avgusta, kada su u večernjim satima dobili tehničku vodu.

Nakon što su tri uzastopne analize kvaliteta vode koje je uradio ovdašnji Zavod za javno zdravlje, pokazale da je voda i hemijski i bakteriološki ispravna, stanovnici Ćićevca posle deset dana konačno vodu sa česme mogu da koriste za piće i pripremanje hrane.

Tokom prethodnih desetak dana, meštani ovog naseljenog mesta vodom su se snabdevali iz stacionarnih cisterni koje su bile postavljene na osam lokacija, te sa jedne pokretne locirane u centru Ćićevca na trgu.

D.P.

Ostale vesti

Komentari

  1. sanja kaže:

    Da, po njima je voda odlicnog kvaliteta, a kad se uradi elektroliza vode, to je uzas sta pijemo, zato sam ja kupila Nobel uredjaj za preciscavanje vode, i sad pijem savrseno cistu vodu i uzivam u svakom gutljaju, jer je hladna kao izvorska.

1 thought on “U Ćićevcu voda konačno ispravna za piće!

Comments are closed.

back-to-top