Trener iz Kruševca uspešno vodi slovačke rukometaše  

Postavljeno: 27.07.2022

Bivši trener i igrač RK Napredak, Kruševljanin Dragoslav Duda Punoševac, sada trener RK Agrotopločani iz Slovačke, priprema ekipu u mestu Visoki Tatri u Poljskoj. Na pripreme je poveo i sedam igrača iz Srbije

 Za slovački rukometni klub Agrotopločani i titulu prvaka te zemlje, boriće se i srpski rukometaši, četiri seniora i tri juniora.

Rec je o iskusnim rukometašima, Đorđu Čoloviću iz Spartaka iz Subotice, Miroslavu Jovanovskom iz Proletera iz Zrenjanina, Lazaru  Panovskom i Davidu Pavloviću iz Mokre Gore. Od juniora tu su Ilija Basta i dva rođena braća Ratko i Lazar Gugolj, sva trojica iz beogradskog Vozdovca. Prakticno, jedna srpska kolonija talentovanih rukometaša od kojih očekujem dobru igru i sveukupno realizaciju šampionskih ambicija svog kluba u okršajima sa rivalima u Slovačkoj– kazao je Dragoslav Duda Punoševac.

Zanimljivo je da  ovaj uzoran kolektiv prvi put puni akumulatore, za prvenstvo koje pocinje 9. septembra, van granica svoje države.

Imamo idealne uslove za rad, a svi igrači su maksimalno fokusirani da budu u top formi. Želimo da napadnemo prvo mesto i verujem da ćemo u tome i uspeti- poručuje bivši rukometaš iz Kruševca, sada trener u inostranstvu.

Lj. Marković

 

 

Ostale vesti

back-to-top