Trajal protiv Grafičara u sredu u Kupu

Postavljeno: 07.09.2021

U pretkolu fudbalskog Kupa Srbije, Trajal dočekuje beogradski Grafičar. Ekipe se međusobno dobro poznaju, ali je svakako nepoznanica ko će biti bolji u sredu

Stručni savetnik u Trajalu Miljojko Gošić kaže da je Kup takmičenje prilika za svaki tim, zato je i za „gumare“ ovo značajna utakmica na planu klupske afirmacije. Ipak, smatra da Beograđani dolaze u Kruševac sa izvesnom prednošću.

Grafičar je razvojni klub, pojačan sa četiri, pet iskusnih igrača koji mladom timu daju sigurnost, tako da je za nas to velika motivacija. Zato bih pozvao ljubitelje fudbala u Kruševcu da dođu i pogledaju utakmicu. Imamo mali hendikep jer smo juče potrošeni u prvenstvenoj utakmici u kojoj smo igrali sat vremena sa igračem manje, ali očekujem da to prevaziđemo na terenu.

Fudbaler Trajala Predrag Pavlović priznaje da je Grafičar favorit, ali to ne znači da je kruševački tim bez šansi.

Grafičar ima prednost upravo zato jer nije igrao za vikend, mi smo dosta iscrpljeni, ali svakako da je Kup takmičenje u kome ne dobija uvek favorit na papiru. Dešavalo se da i mnogo slabije ekipe prođu dalje i nadam se da ćemo i mi moći da uz pomoć publike u Kruševcu, koju pozivam da dođe u što većem broju, ostvarimo cilj i prođemo u glavnu rundu Kupa.

Meč između Trajala i Grafičara igra se u sredu na Gradskom stadionu od 16 sati, ulaz je besplatan.

S.M.

Ostale vesti

back-to-top