Sugrađani na kafici sa redakcijom KruševacGrada

Postavljeno: 04.03.2022

Redakcija novina Grad i portala KruševacGrad ponovo je organizovala druženje sa sugrađanima i imala priliku da ugosti svoje verne čitaoce, uključujući i mlade okupljene oko naše redakcije u kampanji  “Mladi i šta ih pokreće”

Sugrađani i sugrađanke imali su priliku da pojedu kolač i popiju kaficu sa novinarima naše redakcije u opuštenoj atmosferi restorana Olive tree i da povedu razgovor o aktuelnim temama.

Zadovoljstvo nam je bilo da ugostimo čitaoce naših novina i portala, koji su ovu priliku iskoristili da nam predlože neke nove teme o kojima se treba pisati a kojima se druge medijske kuće nisu bavile i podsetili na značaj nekih tema o kojima smo pisali i o kojima su se informisali preko našeg medija.

Naša redakcija do sada je više puta organizovala ovakva okupljanja na različitim mestima u gradu kao što su Kruška pub, Mali princ, Čarapanska meana, Saračeva priča, kafeterija BUT…a uskoro ćemo održati još jedno ovakvo okupljanje.

Druženje sa sugrađanima deo je programa Media for All u kome učestvuje i naš medij, a koji podržava British Council sa partnerima Tompson fondacijom i istraživačkom mrežom BIRN.

M.S.

Ostale vesti

back-to-top