SRS u Kruševcu predala listu za lokalne izbore

Postavljeno: 19.05.2020

Srpska radikalna stranka u Kruševcu  danas je (19.maj) Gradskoj izbornoj komisiji predala listu kandidata za odbornike u lokalnoj Skupštini. Lista pod nazivom “Dr Vojislav Šešelj- Srpska radikalna stranka” zauzeće četvrto mesto na glasačkom listiću

Na izbornoj listi SRS koju je potpisima podržao 871 građanin, 26 je kandidata za odbornike, a na listi je više od 40 odsto žena.

Trudili smo se da lista bude sastavljena od mladih, školovanih, perspektivnih ljudi koji su kroz rad u stranci i kroz svoju stručnu spremu, dokazali  svoje kavalitete i zaslužili da se nađu na listi Srpske radiklane stranke. Skoro polovina su  žene i to je nešto čime se posebno  ponosimo – kazao je Dejan Marinković, predsednik Okružnog odbora SRS, ujedno i nosilac liste.

Marinković je kazao da će se kampanja Srpske radikalne stranke voditi u skladu sa aktuelnom epidemiološkom situacijom, te da će se građane obilaziti pojedinačno.

Pokucaćemo na svačija vrata, upoznaćemo se sa problemima svakog pojedinca i nastojati da, ukoliko nam građani budu ukazali poverenje,  budemo što bolji i kvalitetniji – rekao je on.

Prema njegovim rečima, SRS je pripremila predizborni program i u kampanju  će krenuti u narednim danima. Stranka će se , kako je kazao, između ostalog, boriti za ukidanje javnih izvršitelja, komunalne milicije i pauka, za ostanak mladih u našem gradu, te za bolji položaj poljoprivrednika i radnika.

Lokalnu listu za izbore u Kruševcu  prva je predala Srpska napredna stranka, a na njihovoj listi je 70 odborničkih imena. Koalicija  Socijalsitička partija Srbije-Jedinstvena Srbij  zazuzeće drugo mesto na glasačkom listiću, a na njihovoj  listi je takođe 70 kandidata. Sa 25 kandidata, treća na listi je Srpska narodna partija, a sa kandidatom više,  četvrta je Srpska radikalna stranka.

D.P.

Ostale vesti

back-to-top