Srpska liga: Trajal po novu pobedu, Meševo po prve bodove

Postavljeno: 27.08.2021

Fudbaleri Trajal uspešno su započeli aktuelnu sezonu Srpske lige Istok. Nakon Meševa uknjižili su bodove i protiv Pčinje i u treće kolo i meč sa ekipom Budućnosti ulaze sa maskimalnim učinkom. Na drugoj strani, Meševo je poraženo u oba prethodna kola, pošto je posle Trajala bodove prepustilo i gostujućem Jedinstvu iz Paraćina u prošlom kolu

U trećem kolu Meševo će do prvih bodova pokušati da dođe u Trgovištu, gde ga u subotu od 16.30 dočekuje ekipa Pčinje. Trajal će seriju dobrih rezultata nastojati da nastavi dan kasnije, kada u Popovcu, na stadionu Bregalnice, gostuje ekipi Budućnosti, takođe neporaženoj na startu nove sezone. Zato u redovima gumara vlada umereni optimizam – očekuje se teška utakmica, ali i povoljan reultat.

– Znamo gde nam najviše preti opasnost, da su disciplinovana i kvalitetna ekipa, ali i mi imamo jasan cilj za koji se dobro spremamo. Mislim da će biti dobra utakmica i nadamo se najboljem. Utakmica po utakmica, sledeća je protiv Dubičice iz Leskovca, sve u skladu sa našim poznatim ambicijama – kaže pomoćni trener Trajala Bojan Marjanović.

Fudbaler Trajala Nikola Milošević očekuje u nedelju nadigravanje sa jakim protivnikom:

– Gostujemo jednoj pravoj domaćinskoj ekipi koja je otvorila odlično prvenstvo, kao i mi sa dve pobede, ali to treba samo da nas dodatno motiviše da odigramo možda i našu najbolju utakmicu od početka sezone i da se vratimo iz Popovca sa pozitivnim rezultatom.

Ekipa Budućnosti je sa 6 bodova prvoplasirana na tabeli Srpske lige Istok, dok je Trajal na trećem mestu, sa istim brojem bodova, ali lošijom gol razlikom.

Utakmica u Popovcu igra se u nedelju od 16.30 sati.

S.M.

Ostale vesti

back-to-top