SPS i SNS, povodom Dana žena, podelili cveće i organizovali druženje

Postavljeno: 08.03.2022

Kruševački socijalisti povodom Osmog marta organizovali druženje sa svojim članicama, a prethodno na Trgu mladih sugrađankama podelili prigodne poklone. Naprednjaci na glavnom gradskom trgu delili sadnice

Povodom Dana žena, u prostorijama Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije, organizovano je druženje i posluženje za članice te stranke.

Kandidatkinja za narodnu poslanicu u Skupštini Srbije, koja je i članica kruševačkog odbora SPS-a Ružica Stanković podsetila je da je reč o tradcionalnom okupljanju:

– Svake godine na ovaj način iskazujemo poštovanje prema svim pripadnicama lepšeg pola koje su u našoj partiji – rekla je ona.

Predsednik Gradskog odbora SPS-a Siniša Maksimović kazao je da su žene stub, da su one razlog zbog koga Socijalistička partija Srbije postoji toliko dugo jer podaci pokazuju da su žene brojnije kada je u pitanju struktura članova te stranke.

Osmi mart obeležio je i Gradski odbor Srpske napredne stranke. Na centralnom gradskom trgu njihovi aktivisti su ženama poklanjali sadnice i bukete.

S.M.

 

Ostale vesti

back-to-top