Sportsko leto nastavljeno turnirom u malom fudbalu, pobednik Car Lazar

Postavljeno: 21.08.2021

U okviru manifestacije „Sportsko leto“ Sportskog saveza Kruševac, na teren su posle odbojkaških istrčale i fudbalske ekipe. Sportsko leto se nastavlja turnirom u strit basketu idućeg petka

Manifestacija otvorena turnirom u odbojci na pesku, nastavljena je takmičenjem u malom fudbalu za dečake i devojčice rođene 2008 godine i mlađe. Učesnicima turnira pogodovalo je i vreme, nešto manje toplije nego prethodnih dana, tako da su se mali fudbaleri i fudbalerke potrudili da na na otvorenim terenu za mali fudbal Osnovne škole „Dragomir Marković“ pokažu sva svoja umeća.

Pobednik turnira je ekipa Cara Lazara 2015. Drugo mesto osvojio je FK Finale, treći je FK Kruševac, dok je četvrtoplasirani Ženski fudbalski klub Napredak junior.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je David Milovanović (FK Car Lazar 2015), najkorisniji je bio Ilija Karadžić (FK Finale), dok je najlepši gol na turniru postigla Katarina Petrović (ŽFK Napredak- junior).

Najuspešnijim ekipama i pojedincima pehare i medalje je uručio generalni sekretar Sportskog saveza Kruševac Dušan Pešić.

Sportsko leto se nastavlja turnirom u strit basketu 27. avgusta, a završava Narodnim višebojom u Zdravinju.

S.M.

Ostale vesti

back-to-top