Sportsko leto 2023

Postavljeno: 23.08.2023

Sportski savez grada Kruševca organizuje tradicionalnu sportsko-rekreativnu manifestaciju „Sportsko leto 2023“

Ovogodišnje izdanje manifestacije će se održati od sutra do 31. avgusta 2023. godine. Na programu su turniri u različitim sportovima kao što su odbojka na pesku, mali fudbal, strit basket 3 na 3, bič vaterpolo 3+1 i čarapansko nadmetanje – narodni višeboj

„Sportsko leto 2023“ će početi sutr8a u 8 časova na otvorenim peščanim terenima SC Kruševac turnirom odbojke na pesku. Takmičenje obuhvata žensku konkurenciju u 3 kategorije (prva kategorija do 12 godina, druga kategorija od 13 i 14 godina i treća kategorija devojčica uzrasta 15 i 16 godina) i mušku konkurenciju apsolutne kategorije.

Program se nastavlja u subotu, 26. avgusta na platou Doma kulture MZ Zdravinje čarapanskim nadmetanjem, odnosno narodnim višebojom koji počinje u 18:30 časova. Sportsko nadmetanje stanovnika mesnih zajednica sa seoskog područja grada Kruševca obuhvata sledeće discipline: Skok udalj iz mesta, nadvlačenje konopca, nadvlačenje štapa, bacanje kamena s ramena, čarapanska trka i trka u džakovima.

U sredu, 30. avgusta, sa početkom u 8 časova, održaće se turnir u malom fudbalu na terenu za mali fudbal parka Bagdala. Istog dana, u 19:30 časova, na otvorenim i zatvorenim bazenima SC Kruševac, Kruševljani se mogu takmičiti na turniru u bič vaterpolu 3+1.

Manifestaciju će zatvoriti strit basket 3 na 3, koji je na programu u četvrtak u 8:30 časova na otvorenim košarkaškim terenima Sportskog centra Kruševac.

Svi građani Kruševca imaju mogućnost da besplatno učestvuju na navedenim turnirima koji će se odvijati u skladu sa pravilima i propozicijama koje je odredio Sportski savez grada Kruševca.

N. L

 

Ostale vesti

back-to-top