+381 64 812 51 81
Naslovna » Politika » SPO: “Samo ubedljiva pobeda koalicije oko Vučića garantuje brze reforme i modernu Srbiju u EU”

SPO: “Samo ubedljiva pobeda koalicije oko Vučića garantuje brze reforme i modernu Srbiju u EU”

Samo glas dat našoj širokoj koaliciji i njena ubedljiva pobeda garant su nastavka i, uvereni smo, ubrzanja reformi, neophodnih da Srbija u što kraćem roku postane deo porodice uređenih evropskih država, što podrazumeva i članstvo u Evropskoj uniji – rekao je danas na konferenciji za novinare predsednik gradskog odbora SPO u Kruševcu, Darko Simonović.

On je pozvao birače da u nedelju zaokruže broj 1 i na lokalnoj i na republičkoj listi, jer, kako je rekao, ova koalicija u kojoj je i SPO “nudi program za budućnost i dostizanje evropskih standarda, dobre mogućnosti zaposlenja, kvalitetnog obrazovnog i zdravstvenog sistema u uređenoj pravnoj državi”.

Simonović je naglasio i da Srbija danas vodi politiku koja nas ne svađa sa najrazvijenijim i najuticajnijim zemljama sveta, već i “nerpijateljstva iz prošlosti pretvara u sporazumevanje”, te da je za to dobila i jasnu podršku evropskih institucija i MMF-a.

Potpredsednik Gradskog odbora, Nebojša Lapčević podsetio je da se SPO od osnivanja zalaže za Srbiju na zapadu, te da naša zemlja više nema vremena za političke eksperimente približavanja nekim aziskim unijama, kakve nude pojedine ultradesničarske opcije.

Razvoj preduzetničkog duha kod mladih, udruživanje poljoprivrednika i korišćenje sredstava iz evropskih fondova, neke su od tačaka na kojima će SPO insistirati u narednom mandatu, a prema Lapčevičevom mišljenju samo je snaga koju okuplja koalicijA oko Vučića u stanju da modernizuje i donese ekonomski napredak zemlji.

Član predsedništva GO SPO, Mihajlo Ćirković je na pitanje glasača “zašto koalicija SPO i SNS” odgovorio da je to zato što im se preklapaju delovi programa, najznačajniji za Srbiju, a na pitanje “zašto Vučić”, rekao je “jer verujemo da će on zajedno sa svojim timom ostvariti taj program.

- Samo glas dat našoj širokoj koaliciji i njena ubedljiva pobeda garant su nastavka i, uvereni smo, ubrzanja reformi, neophodnih da Srbija u što kraćem roku postane deo porodice uređenih evropskih država, što podrazumeva i članstvo u Evropskoj uniji - rekao je danas na konferenciji za novinare predsednik gradskog odbora SPO u Kruševcu, Darko Simonović. On je pozvao birače da u nedelju zaokruže broj 1 i na lokalnoj i na republičkoj listi, jer, kako je rekao, ova koalicija u kojoj je i SPO “nudi program za budućnost i dostizanje evropskih standarda, dobre mogućnosti zaposlenja, kvalitetnog obrazovnog i zdravstvenog sistema u uređenoj pravnoj državi”. Simonović je naglasio i…

Review Overview

Rejting korisnika 4.26 ( 30 glasova)

8 komentari

  1. Za vucica a protiv tajkuna

  2. SPO mi se najviše dopada od svih stranaka u gradu. Stvarno bih volela da ta stranka se vrati na velika vrata na političku scenu, a o ljudima ove stranke u Kruševcu mislim sve najbolje. Želim vam puno uspeha na izborima, a svoj glas, kao i glasove članova moje porodice dobiće lista Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje upravo zahvaljujući vama!

  3. Glasajući za Vučića u nedelju, članovi i pristalice SPO-a glasaće za ostvarenje programskih načela svoje stranke, glasaće za Srbiju na Zapadu!

  4. Za listu gde spo ima poslanile i odbornike SVI SVI SVI DO POBEDE

  5. Petar Miladinović

    Drago mi je da je SPO deo pobedničke koalicije koja će dobiti šansu da preporodi Kruševac! Ne sumnjam da će u tome uspeti!

  6. Gospodin Simonovic malo da poradi na imidzu, a manje na laznoj podrsci svojoj partiji. Izadji sam Simonovicu i oceni svoju partiju. A do tada malo imidz da se popravi, ne moze se biti za Evropu a gajiti Causesku stil.

  7. Imidž i gospodina Simonovića i SPO Kruševac je odličan, i ne brini ti Života za njih, jer se iz svake tvoje reči vidi koliko si neobjektivan i zlonameran. Poređenje koje si naveo najbolje pokazuje kakvu si besmislicu napisao. SPO u Kruševcu je danas jedna stvarno moderna partija i oni su za mene najprijatnije iznenađenje u gradu u zadnjih 2-3 godine. Uzgred, mislim da je upravo odgovornim ponašanjem ova stranka toliko ojačala da je mogla da izađe i sama na ove izbore na lokalu, ali svakako da je ovo još bolje, jer će birači i dodatnim glasovima nagraditi udruživanje SNS i SPO.

  8. Slažem se sa Milenom. I da je sam izašao na izbore SPO bi opet imao veće šanse da osvoji odbornička mesta nego ova rastočena sadašnja jalova opozicija, koju čine 3-4 frakcije DS-a koje sve idu odvojeno, DSS i Dveri koje su se ovde razdružile valjda pokušavajući da nađu jedini siguran način da ne pređu cenzus, SRS koja je pre dve godine imala celih 1,02% a na skupu u Kruševcu gde im je došao Šešelj nakon haške presude okupila jedva dvesta ljudi, stranka koja je pokušala da se predstavi kao manjinska iako nema nijednog pripadnika mađarske manjine a koju vodi bivši radnik obezbeđenja i poznati sardnik DB-a poznat po vređanju premijera i naše države u Londonu. U svakom slučaju, dobro je da makar u vladajućem bloku postoji pristojna stranka kakav je SPO, i zbog i SNS i SPO imaju moj glas! Srbija pobeđuje!

x

Proveri i

Voda iz gradskog vodovoda može se koristiti za piće

Prema zvaničnom saopštenju Zavoda za javno zdravlje, voda  u sistemu kruševačkog  Vodovoda je zdravstveno ispravna i može se koristiti za ...

Obeležen Dan ABH službe Vojske Srbije

Pripadnici 246.bataqona ABHO i Centra ABHO,  u kasarni “Car Lazar”,  danas su  obeležili  Dan ABH službe Vojske Srbije. Nakon svečanosti, ...

Odbornici na današnjoj skupštini usvojili odluku o izvršenju budžeta za prvih šest meseci

Izvršenje budžeta u prvih šest meseci  pokazuje kontinuitet dobrog planiranja, rekao je Dragi Nestorović, gradonačelnik Kruševca, obrazlažući odluku. Ukupno planirani ...

U školama skraćeni časovi, ispred Školske uprave Kruševac protest

Prosvetni radnici iz Kruševca, članovi Unije sindikata prosvetnih radnika Srbije, okupili su se danas na protestu ispred Školske uprave. Protest ...

Prvog dana škole – skraćeni časovi i protest

Časovi će prvog septembra, prema najavi Unije sindikata prosvetnih radnika Srbije (USPRS), biti skraćeni na 30 minuta. Istog dana će ...