SNS: „Opozicija ne zna za pristojnost, već samo za divljanje i uništavanje“

Postavljeno: 11.12.2019

U redovnom obraćanju medijima portparolka kruševačkog Odbora Srpske napredne stranke Katarina Milosavljević pohvalila je sugrađane koji su se „na miran, dostojanstven i demokratski način okupili i prošetali gradom u znak podrške politici Aleksandra Vučića i jasno rekli ne nasilju, pretnjama i fašizmu“

Ona je istovremeno kritikovala opoziciju, koja je, kako je kazala, tokom šetnje koju je prošle subote organizovala u Beogradu pokazala da „ne zna za pristojnost“ i da „samo zna za divljanje i uništavanje“. 

– Vaša perjanica Boško Obradović je jasno pokazao koliko se poštuju institucije države i sama država, kada je zastavom Srbije, simbolom koji treba da nas sve okuplja i ujedinjuje, pokušao da razbije staklo i izvrši upad u Skupštinu kako bi preuzeo mesto predsednika Narodne skupštine, pošto regularnim putem to ne može – kazala je Milosavljevićka navodeći da SNS najoštrije osuđuje takav vid nasilja. 

Opoziciju je upitala zašto, ako je već toliko brižna prema Kruševcu i Kruševljanima nije, za vreme dok je vladala ili bila deo vladajuće stranke, uradila nešto po pitanju napretka grada, umesto što ga je učinila poznatim po gašenju nekadašnjih giganata.

– Sve što smo uradili za naš grad nije vam dovoljno da shvatite da lajkovi, komentari i broj pratilaca nisu broj glasova već da kada imate program, strategiju i rezultate kojima postižete ciljeve logično je da će građani takve ljude i takvu politiku podržati – navela je ona. 

Predstavnicima opozicije je rekla da im, kada dođu u situaciju da građane ne smeju u oči da pogledaju, ostaje  jedino da poruke ostavljaju u poštanskim sandučićima.

– Tim ćete definitivno naterati građane da vas bojkotuju – poručila je Milosavljevićka. 

J.B. 

Ostale vesti

back-to-top