SNS: “Opozicija ne može da dostigne ni 3 odsto”

Postavljeno: 12.02.2020

Ovi koje narod ne priznaje, ali vrlo dobro poznaje i pamti njihovo uništavanje Srbije, baš zato ne mogu da dostignu ni smanjeni cenzus od 3 odsto i zato pribegavaju takozvanom bojkotu – izjavila je Katarina Milosavljević, portparolka kruševačkog SNS-a na konferenciji za novinare. Već u sledećoj rečenici konstatovala je da isti ti “pokazuju da slede samo sopstveni interes, osnivajući nove stranke i pokazuju da su neodlučni hoće li izaći na izbore”, te da se posle izglasanih promena vidi da priča o bojkotu posustaje. 

Sve veći broj ljudi iz redova opozicije koji bi da državu vodi sa ulice i iz kamiona želi da se ogluši o sporazum sa narodom koji su potpisali – tvrdi još Katarina Milosavljević, dodajući da “čak i na društvenim mrežama objavljuju statuse kako nisu potpisali nikakav sporazum sa narodom”. 

Inače, predstavnica kruševačkih naprednjaka optužuje opoziciju i da je, iako izbori zvanično nisu raspisani, započela predizbornu kampanju napadima na SNS na društvenim mrežama. Zaključuje, takođe, da bi, da svom narodu i svojim biračima žele dobro, opozicione stranke odlučile da izađu na izbore, kandidovale svoje ljude na listu za odbornike i poslanike i pred građane izašli sa konkretnim programom, ali da one takav program nemaju.

Što se Srpske napredne stranke tiče, ona će, prema Milosavljevićkinim rečima, nastaviti da sprovodi program sa kojim je pred građane izašla još 2012. godine, a on, kako je nabrojala, podrazumeva borbu za nove investicije, nova radna mesta, podizanje životnog standarda, rešavanje komunalnih i infrastrukturnih problema, podizanje kvaliteta obrazovanja, nauke, kulture i sporta u našem gradu.

Ova godina će, kakoje naglasila Milosavljević, biti u znaku značajne  investicije – Moravskog koridora. Rekla je i da njegovu trasu od Pojata do Kruševca elektroenergetski vodovi presecaju na 16 mesta, da je za napajanje mreže duž koridora potrebno izgraditi i četiri nove trafostanice  te da će “glavni zadatak u narednom periodu biti da u saradnji sa Koridorima Srbije i izvođačem radova Elektrodistribucija nađe najoptimalniji način kako bi se radovi odvijali prema predviđenoj dinamici”.

Milosavljević je najavila i izgradnju novih trafostanica u Sebečevcu i Kukljinu, Modrici, Donjem Stepošu, Dvoranu, Padežu i Lazarici, kao i rekonstrukciju niskonaponske mreže u još 16 sela i na Jastrepcu. 

N.B.

Ostale vesti

back-to-top