+381 64 812 51 81
Naslovna » Politika » SNS: mladima i ženama prioritet na listama kandidata za izbore

SNS: mladima i ženama prioritet na listama kandidata za izbore

Mladi i žene imaće prioritet na listi kandidata za predstojeće izbore, saopšteno je na redovnoj konferenciji za medije u kruševačkom SNS-u

Pored omladine koja će biti prioritet na našoj budućoj listi kandidata potrudićemo se da čak 50 odsto od ukupnog broja budu žene – kazala je novinarima članica Saveta za informisanje kruševačkog odbora Srpske napredne stranke Katarina Milosavljević. 

Tvrdnju da naprednjaci u politici ženama i muškarcima daju istu važnost potkrepila je činjenicom da su u Kruševcu žene na pozicijama gradonačelnice, zamenice, da su zastupljene među gradskim većnicima te da se nalaze na mestima direkotra javnih preduzeća i ustanova.

Milosavljevićka je podsetila da se Srpska napredna stranka kao stožer vlasti trudi da od Srbije napravi dobro mesto za život, da obezbedi uslove za ostanak mladih te da povrati veru naroda u iskrene namere vlasti.

– Lagali su ih mnogi, na žalost isti ti i danas pokušavaju da bez srama baziraju program na bezbroju neistinitih i netačnih poluinformacija – kazala je ona.

Rekla je da naprednjaci, za razliku od bivše vlasti, imaju rezultate, ali i nove ciljeve kojima će „uz pomoć stručnih i sposobnih mladih ljudi, spremnih da preuzmu odgovornost na vodećim pozicijama u gradu, stremiti i ubuduće“. 

Kruševački SNS, saopštila je ona, takođe najoštrije osuđuje nedolično ponašanje i prljavu kampanju koja se vodi protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića. .

J.B. 

Mladi i žene imaće prioritet na listi kandidata za predstojeće izbore, saopšteno je na redovnoj konferenciji za medije u kruševačkom SNS-u - Pored omladine koja će biti prioritet na našoj budućoj listi kandidata potrudićemo se da čak 50 odsto od ukupnog broja budu žene – kazala je novinarima članica Saveta za informisanje kruševačkog odbora Srpske napredne stranke Katarina Milosavljević.  Tvrdnju da naprednjaci u politici ženama i muškarcima daju istu važnost potkrepila je činjenicom da su u Kruševcu žene na pozicijama gradonačelnice, zamenice, da su zastupljene među gradskim većnicima te da se nalaze na mestima direkotra javnih preduzeća i ustanova. Milosavljevićka…

Review Overview

Rejting korisnika 3.57 ( 7 glasova)
x

Proveri i

“Batut” o hirurškim i maskama iz domaće radinosti 

Da bi maska imala zaštitnu ulogu mora se pravilno koristiti, a ukoliko je u pitanju pamučna maska, od velike je ...

Milun Sakić jugoslovenski rekorder po broju žutih i crvenih kartona

Bivši fudbaler Župe iz Aleksandrovac Milun Sakić, mogao bi da uđe u knigu Ginisovih rekorda. On je u karijeri dobio ...

NIS donira 33 hiljade litara pijaće vode Ivanjici i Blacu

Kompanija NIS doniraće više od 33 hiljade litara pijaće vode opštinama Ivanjica i Blace, čiji su žitelji danima bez vode ...

SSP prikuplja potpise za podršku prijavi protiv Kriznog štaba

U Kruševcu i još 22 grada širom Srbije, juče i danas, Stranka slobode i pravde prikuplja potpise za podršku svojoj ...

Za jedan dan još 11 slučajeva korone u Okrugu

U protekla 24 sata u Rasinskom okrugu registrovano je 11 novoobolelih od korona virusa, čime se ukupan broj pacijenata kod ...