SNS: „Kruševac među učesnicima Akademije za mlade lidere SNS“

Postavljeno: 27.11.2019

Podsećajući da Srpska napredna stranka od osnivanja neumorno radi na tome da mlade i obrazovane ljude zadrži u Srbiji i da im stvori bolju budućnost članica Saveta za informisanje kruševačkog odbora SNS Nevena Đurić saopštila je da je ta stranka pokrenula Akademiju za mlade lidere

– Shodno tome Kruševac je jedan od učesnika Akademije za mlade lidere SNS. Glas mladih treba da se čuje, i ovo je prilika da ih čujemo, njihove ideje, ciljeve i interesovanja. Ovo je način da mladi ljudi izađu iz okvira onih koji kritikuju, i da se fokusiraju na to da ono što je loše menjaju – kazala je ona. 

Akademija, objasnila je ona, treba da osnaži mlade kako bi bili spremni da preuzmu vodeće uloge u društvu, a 320 mladih će prisustvovati treninzima koje će voditi stručni i visoko obrazovani ljudi, kako bi ih pripremili za buduće funkcionisanje u poslovnom i političkom društvu. 

Napomenula je da kruševački Odbor SNS-a  godinama podržava omladinu navodeći da u prilog tome govori i podatak o velikom broju mladih među odbornicima u Skupštini Grada kao i sve veći broj mladih direktora.  

Đurićka je na konferenciji za novinare najoštrije osudila napad na sekretara opštinskog odbora SNS u Zemunu, Gavrila Kovačevića, koji je pretučen ispred zgrade u kojoj živi sa porodicom. 

– Pozivamo nadležne organe da reaguju u skladu sa zakonom i počinioca u najkraćem roku privedu pravdi. Takođe, osuđujemo svaki vid nasilja i poručujemo da nas bejzbol palice neće zaplašiti, već ćemo nastaviti da radimo sa još većim intenzitetom – poručila je ona. 

J.B. 

Ostale vesti

back-to-top