SNP – Srbiji je neophodno nacionalno jedinstvo

Postavljeno: 14.04.2016

Nacionalno jednistvo koje je Srbiji danas neophodno, odolevanje pritiscima Zapada i neuvodjedje sankcija Ruskoj federaciji, vojna neutralnost, to što je Vlada od Rusije zataržila pomoć te uspela da spreči prijem takozvane Republike Kosovo u Unesko, ključni su razlozi zbog kojih je Srpska narodna partija ušla u predizbornu koaliciju sa Srpskom naprednom strankom

To je u obraćanju novinarima kazao predsednik kruševačkog odbora Srpske narodne partije, Aca Ćirković.

Kruševački odbor Srpske narodne partije predstavio je i svog kandidatat za odbornika na koalicionoj listi “Aleksandar Vučić – Srbija pobedjuje”, Aleksandra Rankovića, koji je inače potpredsednik gradskog odbora SNP-a.

Ranković je napomenuo da je veoma bitno to što je u poslednje vreme više puta rečeno da će Srbija ostati vojno neutralna, da neće pristupiti NATO niti bilo kom drugom trajnom vojnom savezu. SNP je, kako je dodao, naročito zadovoljan činjenicom da veze Srba sa ove i one strane Drine konstantno jačaju.

Govoreći o koaliciji na gradskom nivou kazao je da, iako nije neophodno, bitno da politička kretanja na nivo grada prate kurs Republike, jer lokalne samouprave u mnogome zavise od odluka koje donosi Vlada Srbije.

-Na gradskom nivou SNP ima kapacitet da pruži neophodnu pomoć jer imamo ljude kojisu rukovodili gradskim strukturama – kazao je on.

Ranković je, inače, po struci diplomirani ekonomista, ima devetogodišnje radno iskustvo, a na izborima 2008. i 2012. godine je biran za odbornika.

Predstavnici Srpske narodne partije pozvali su članove, simpatizere i sve sugradjane da 16. aprila dodju na miting koalicije “Aleksandar Vučić – Srbija pobedjuje”, koji će biti održan u centru Kruševca u 12 sati.

Ostale vesti

Komentari

  1. Buca kaže:

    Kakva je to lista sa jednim odbornikom.Koji je broj.

1 thought on “SNP – Srbiji je neophodno nacionalno jedinstvo

Comments are closed.

back-to-top