Siniša Maksimović o neslaganjima u GO SPS: “Pismo – unutarpartijsko pitanje”

Postavljeno: 28.10.2020

– Svaki naš član ima pravo da kandiduje određena pitanja o kojima treba raspravljati. Mi smo stranka koja je u svojim redovima izgradila demokratske odnose – kaže za Kruševacgrad vršilac dužnosti predsednika Gradskog odbora SPS Kruševac Siniša Maksimović, u komentaru pisma koje je deo kruševačkih socijalista uputio predsedniku stranke.

– Pismo koje je jedna grupa funkcionera GO SPS Kruševac napisala, a koje su potpisali naši članovi partije, upućeno predsedniku Dačiću, razmatrano je u sklopu Izveštaja o predizbornim i izbornim aktivnostima Gradskog odbora SPS Kruševac na Izvršnom odboru. Izveštaj je usvojen bez navoda iz pisma – precizira Maksimović.

On, komentarišući takođe činjenicu da je pismo medijima prosledila SSP, podseća da je Socijalistička partija Srbije tokom tridesetogodišnjeg trajanja prolazila kroz razne faze, da je bila i u vlasti i u opoziciji, ali da se nikada nije bavila unutarpartijskim pitanjima drugih stranaka.

– Želim da istaknem da je pismo unutarpartijsko pitanje kojim se bave naši organi. Sve o čemu treba da razgovaramo i što treba da rešavamo vezano za GO SPS Kruševac, činićemo u našoj partiji. Socijalistička partija se nikada nije bavila unutarpartijskim nesporazumima i pitanjima drugih stranaka. To nećemo činiti ni ubuduće – navodi Maksimović, koji naglašava i, kako kaže, korektnu saradnju i izgrađene odnose poverenja SPS-a sa koalicionim partnerom, Srpskom naprednom strankom u Kruševcu.

– Stožer ove koalicije je SNS, a SPS daje svoj doprinos u razvoju našeg grada na svim poljima. Vrlo smo zadovoljni ovako ubrzanom izgradnjom Kruševca – zaključuje Maksimović u odgovoru za naš portal.

N.B.

Ostale vesti

Komentari

 1. Marjan kaže:

  odlazi paratiziras vec 30 godina, ne zelimo te u nasoj partiji i ako si se ubutao svima necemote

 2. Razočarani socijalista zauvek kaže:

  Sram te bilo ne ideš na poso 10 godina izmislili ti mesto u turistički kao savetnik primas 70000 sram te bilo ubacili te u jat nadzorni imasnko zna kolko pare. Ceo život si se slepo Vladi Tasicu na ledja sad ovako.

 3. ljubisa kaže:

  Trista godina jednae ista lica sede u SPSu i zato se osipaju. Tasici Sinise Raicevici Dejviji doke bre vise bre. Ajde napolje svi bre svi. Neka dodje neko mlad vise. Krv sam dao za tu partiju, iso po terenu svi me znaju, necu da se imenujem da bi tamo ja video da se dve stuje biju oko vlasti. oko cega se bijwte bre jade jedne nema za sta pas da nas ujede. Ja sam socijalista i uvek sam bio ali dok su tamo ljudi koji su rodbinski dovedeni i oni koji su tu zaseli pre 30 godina nema sta da trazim.

 4. Slavisa kaže:

  Sve je počelo sa Tasicem, koji je uzurpirao stranku, sa par pojedinaca. Tu Jelena, tu njegov sin tu svi, i samo oni niko drugi. Ali tada je Sinisi odgovaralo to pare uticaj sve redom. Sad oresusilo i on izdaje, to mu je najjača karakteristika. Da izdaje. Kao bivši član ove partije sa ponosom mogu da kažem da ništa od nje nisam uzeo, niti naplatio. Sve sam davao. Davao gramzivim pojedincima, njihovim „drugaricama“ rodbini, sinovima. Ako ima nekog pametnog, sve da rastera tamo. Tad se vraćam.

 5. Zvonko kaže:

  Tisi Sinisa nula nula i onaj bakar iz kaonika ljigavi nula stenula

5 thoughts on “Siniša Maksimović o neslaganjima u GO SPS: “Pismo – unutarpartijsko pitanje”

Comments are closed.

back-to-top