Saopštenje koalicije „Nada“

Postavljeno: 05.12.2023

U novom saopštenju koalicije „Nada za Kruševac“, koju čine predstavnici Nove demokratske stranke Srbije i Pokreta obnove Kraljevine Srbije ujedinjeni u koaliciji kaže se da su naprednjaci, hitno, pred izbore obezbedili radna mesta za svoje aktiviste u različitim institucijama u gradu. Iz ove koalicije tvrde da je 177 članova zapošljeno od čega, od čega najveći broj u Javnom komunalnom preduzeću, koji su uglavnom angažovani na 6 meseci, a da su na neodređeno zaposlena 4 nova radnika u Poslovnom centru i dvoje u Pozorištu Kruševac

-Ne treba mnogo pameti da se zaključi da je ovo očajnički potez naprednjaka da obezbede sigurne glasova i pre izbora 177 svojih članova na jasla kruševačkog budžeta koji pune svi građani Kruševca. Za odluku su glasali članovi Privrenog organa iz Srpske napredne stranke i Socijalističke partije Srbije. Protiv ove odluke jedini je glasao Saša Anđelković, predstavnik Koalicije „Nada za Kruševac“ po zakonu član Privremenog ograna. Naša koalicija poručuje da građanima ovim povodom da ničija sudbina ne sme da zavisi od partijske knjižice, već isključivo od rada i znanja-stoji u saopštenju.