Rukometaši Kruševca pobedili RK Pobednik

Postavljeno: 30.11.2020

Ono što su najavili igrači kruševačkog RK Kruševac su i ostvarili. Savladali su u gostima RK Pobednik iz Prijepolja  26:29

U Novu Varoš, gde smo odigrali ovaj susret, otputovali smo sa optimizmom i bili smo u pravu. Bili smo u prilici da pružimo priliku i mlađim igračima. Ako ne sada, kada ćemo. Zadovoljan sam učinkom. Samo da ovako i nastavimo – kaže trener Đorđe Pljevaljčić.

Iskusni Mirko Mihajlović, koji je nekada nosio dres ORK Napredak i Velike Plane, srećan je što može da pomogne mladićima iz Lazarevog grada: – Mislio sam da su godine važne. Međutim, disciplinovanim igračima kao što smo mi u RK Kruševac ništa ne smeta, bilo da igramo kao domaćini, bilo kao gosti – navodi Mihajlović.

I Sportski direktor Miodrag Trifunović Piklja ponosan je na rukometnu četu iz Kruševca.

U početku niko nam nije verovao da ćemo uspeti. Bili smo uporni i nismo želeleli da se predajemo. Ovo nam je bio četvrti meč i četvrta pobeda. Po rasporedu imamo tri odložena susreta i još tri utakmice. Videćemo kako će se odlućivati oko svega ovoga u Prvoj ligi Zapad, čiji smo članovi, ali spremni smo na sve izazov – kaže Trifunović.

Lj.Marković, Foto pixabay

Ostale vesti

back-to-top