Profesorka Milena najbolja u Srbiji u metodici francuskog jezika

Postavljeno: 13.12.2020

Milena Damnjanović, profesorka Kruševačke gimnazije ponela je titulu pobednice na konkursu za najbolju metodičku pripremu. Tako je odlučio stručni žiri Departmana za francuski jezik i književnost Filozofskog fakulteta iz Niša. Nagrada je profesorki Damnjanović, zbog protivepidemijskih mera, uručena onlajn

Povodom Međunarodnog dana profesora francuskog jezika, koji se u svetu obeležava 26. novembra, Departman za francuski jezik niškog Univerziteta svoj mesec obeležavanja praznika započeo je vebinarom na kome je proglašen pobednik za najbolju metodičku pripremu. Tu titulu ponela je profesorka kruševačke Gimnazije Milena Damnjanović.

Rad Milene Damnjanović, “Immeuble en fête”, po oceni stručnjaka za francuski jezik, zadovoljio je sve potrebne kompetencije (koherentnost, vaspitne i obrazovne ciljeve, prilagođenost uzrastu za koji je namenjen…).

– Kao nagradu za osvojeno prvo mesto sledi mi komplet knjiga i jezičko usavršavanje u gradu Žeksu u Francuskoj – kaže Milena Damnjanović.

Na konkursu je učestvovalo 30 njenih kolega iz cele Srbije, a proglašenje pobednika bilo je organizovano onlajn, zbog aktuelne epidemiološke situacije.

Ž. M.

Ostale vesti

back-to-top