Pridruži se Klubu „Mladi u gradu“ – Budi među onima koji utiču!

Postavljeno: 30.10.2022

Redakcija portala „KruševacGrad“ i novina „Grad“ poziva mlade da se pridruže našem Klubu „Mladi u gradu“. Kao njegovi članovi mladi će dobiti prilku da predlažu teme, kojima će se naši mediji baviti, te da učestvuju u kreiranju tekstova.

Mladi, cilj nam je da se na ovaj način čuje vaš glas i da postanete oni koji primećuju, ali i utiču na dešavanja u svom okruženju!

Podsetimo, naša redakcija je ranije pokrenula kampanju „Šta vas pokreće“, da bi potom sa mladim sugrađanima koji su se javili i pesmom, pričom, fotografijom slikom, razmišljanjemm, dizajnom, odgovorili na naše pitanje, formirala Klub „Mladi u gradu“.

Nastavili smo da objavljujemo priče o mladima i priče koje nam mladi šalju. Sada želimo da vas, mlade, zvanično „uvedemo“ u našu redakciju, odnosno da vam damo priliku da predlažući teme koje su vama važne i bliske, a potom, ukoliko želite, učestvujući u kreiranju priča, postanete oni čija se reč čuje, mišljenje uvažava, a stavovi postaju uticajni.

Ukoliko želite da nam se pridružite to možete učiniti slanjem poruke na mejl [email protected], ili preko društvenih mreža, fejsbuk stranice KrusevacGrad i instagram profila novinegrad.

Dosadašnje priče o mladima, napisane u okviru naših prethodnih aktivnosti, možete pogledati na sajtu KrusevacGrad.rs, pod tagovima

#mladi u gradu

#mladi i šta ih pokreće

 

Ostale vesti

back-to-top