Praznični paketići Čarapanskog srca

Postavljeno: 19.01.2023

Humanitarno udruženje „Čarapansko srce“ organizovalo je tradicionalnu podelu paketića božićne humanitarne akcije za decu i mlade Čarapanskog srca u sali Bioskopa Kruševac. Podeljeno je oko 70 paketića koji su obradovali decu i roditelje, a ovim povodom održana je i svečana priredba članova ovog udruženja

-Moj sin i ja smo učestvovali u par aktivnosti udruženja prošle godine, ali je dodela paketića stvarno bila posebna. Bilo je divno, sala Bioskopa Kruševac je bila puna sreće i osmeha dece i roditelja. Nažalost, osobe sa smetnjama u razvoju nemaju puno prilika za druženje, osim ako divne žene na čelu sa Sarom ne osmisle i ostvare neko druženje. Hvala im na tome. Neka kuca Čarapansko srce!- poručuje Slađana Miljković, mama dečaka Uroša sa smetnjama u razvoju.

Neposredno pre dodele paketića održana je priredba na kojoj su članovi ovog udruženja svojim pesmama, recitacijama i sviranjem uveličali ovaj radosni događaj. A na samom kraju na bioskopskom platnu premijerno je prikazan kraći film o svim aktivnostima Čarapanskog srca u protekloj godini.

-Zahvaljujući humanim i plemenitim ljudima uspeli smo da pripremimo oko 70 paketića i obradujemo decu i mlade ČS-a u našoj Božićnoj humanitarnoj akciji 2023.U želji da i u predstojećoj godini zajedno stvaramo našu inkluzivnu čaroliju, pozivamo sve da nas prate i dalje i učestvuju u našim budućim inkluzivnim događajima, jer najlepše tek dolazi-najavljuje predsednica Udruženja „Čarapansko srce“, Sara Popović.

M. J.

Ostale vesti

back-to-top