Pozorište ponovo radi!

Postavljeno: 23.03.2021

Posle korigovanja protivepidemijskih mera, Kruševačko pozorište ponovo otvara svoja vrata i nastavlja sa izvođenjem predstava za publiku, u nešto izmenjenim terminima u odnosu na objavljeni mesečni repertoar

Iz ove pozorišne kuće javljaju da će predstava „Za sada je sve OK“, najavljena za večeras, biti odigrana u narednu sedu, 31. marta, dok će se sve ostale predstave igrati u zakazanim terminima.

Podsećamo, prema martovskom repertoaru za četvrtak 24. mart u 12 sati najavljena je predstava “Minut” rađena u saradnji sa Savetom za bezbednost saobraćaja, po tekstu Jovana Ristića i u režiji Marka Živića i Branislava Nedića.

U subotu, 27. marta, takođe u 12 sati, igraće se lutkarska predstava “Ružno pače” u režiji Zorana Lozančića i dramatizaciji Nataše Ilić, iste večeri će u 18 sati u pozorišnoj Sali Kulturni centar organizovati umetničko muzičko veče pod nazivom “VD duo”. U ovom klavirskom koncertnom timu nastupaju Violeta Šarenac i Dragana Dimić.

U ponedeljak, 29. marta, na programu je predstava “Sudnji dan” Nezavisne produkcije Beograd. Reč je o komadu rađenom po romanu Gorana Vračara, a dramatizacija i režija poverena je Aleksandru Laziću.

Iz Pozorišta mole da zajedno poštujemo sve propisane epidemiološke mere i pozivaju da uživamo u predstavama.

N.B.

Ostale vesti

back-to-top