Poziv privrednicima za onlajn susrete na Kineskom sajmu

Postavljeno: 09.11.2020

Kruševačka Regionalna privredna komora pozvala je privrednike iz Rasinskog okruga da se prijave za onlajn poslovne susrete u okviru sajma privrede Republike Kine „ Onlajn sajam kineskih brendova – On line China brand fair 2020“, koji se održava od 23. do 27. novembra

Na poslovnim sastancima će učestvovati i kompanije iz Rumunije, Ukrajine, Slovačke, Mađarske i Slovenije

U ovdašnjoj RPK podsećaju da pomenute onlajn susrete organizuju u saradnji sa Centralnom logističkom zonom CECZ Budimpešta.

– Zbog pandemije izazvane korona virusom, ove godine sajam „China brand fair 2020 “ se organizuje u digitalnom formatu. Očekuje oko 200 izlagača iz Kine iz 16 privrednih grana. Svi izlagači su provereni i odbreni od strane Ministarstva trgovine Republike Kine. Fokus manifestacije je na proizvođačima mehanizacije, automobilske industrije, elektronike, električne opreme, led rasvete, poljoprivrede, prehrambene industrije, metaloprerade, elektroindustrije, informacionih tehnologija, lake industrije, tekstilne industrije, manufakturnog zanatstva, sporta , medicine – saopšteno je iz ovdašnje RPK.

Privrednici koji su zainteresovani za učešće na sajmu treba da se registruju na linku: https://etest.eovobochina.com/index.php?app=exhibition/list&id=8&navid=76

Sastanci će moći da se zakazuju od 12. novembra preko pomenutog linka.
Privrednici, po registraciji, o tome treba da obaveste RPK Kruševac. Realizacija sastanaka sprovešće se preko Zoom platforme, a detalji će biti poznati nakon sačinjavanja liste sastanaka.

J.B.

Ostale vesti

back-to-top