Podeljena sredstva trsteničkim sportskim klubovima

Postavljeno: 21.02.2022

Opština Trstenik donela je Odluku o visini odobrenih sredstava za finansiranje godišnjih programa sportskih organizacija i saveza u ovoj godini

Iz opštinskog budžeta sredstva su ove godine opredeljena za 44 kluba, saveza i udruženja. Najviše para dobili su Sportski savez Trstenik i Fudbalski klub Trstenik PPT, koji se u ovoj sezoni takmiči u Zoni Zapad i drugi deo prvenstva dočekuje na trećoj poziciji. Na obe “adrese” stiže identičan iznos – po 4.400.000 dinara. Iza njih je po visini opredeljnih sredstava Košarkaški klub Prva Petoletka, član Druge muške regionalne lige Zapad, na čiji račun stiže 1.800.000 dinara.

Ostali klubovi dobili su pojedinačno po manje od milion dinara, a najbliži tom iznosu su Sportsko društvo Blagotin iz Poljne i Fudbalski klub Gradina sa po 900.000 dinara, odnosno Savez za školski sport i Aero klub Trstenik, koji su dobili po 800.000 dinara.

Trsteničkim klubovima, savezima i udruženjima ove godine namenjeno je ukupno 21.700.000 dinara. Kompletna Odluka o raspodeli sredstava dostupna je na ovom linku.

S.M.

Foto: Pixabay

Ostale vesti

back-to-top