Pobeda fudbalerki i košarkaša, poraz odbojkaša

Postavljeno: 10.10.2020

Fudbalerke Napredak Juniora 2018 bolje od subotičkog Spartaka, košarkaši Napredak Juniora zabeležili prvu pobedu u ovom prvenstvu, a odbojkaši Napretka još jedan poraz. Trstenik PPT konačno pruža dobre partije u fudbalskom prvenstvu Zone Zapad

Fudbalerke Napredak Juniora 2018 pobedile su u utakmici 9. kola Prve lige Srbije subotički Spartak DOO sa 4:3, na poluvremenu 2:1. Kruševljankama je to bila četvrta pobeda u ovom prvenstvu, a u narednom kolu gostuju Radničkom 2012 u Nišu.

U 12. kolu Srpske lige Istok, Trstenik PPT slavio je u Mrštanu protiv Moravac Oriona sa 5:2. U sledećem kolu Trsteničani dočekuju ekipu niškog Cara Konstantina.

Košarkaši Napredak Juniora zabeležili su prvu pobedu u novoj sezoni Druge lige, grupa Jug. U Kruševcu su nadigrali ekipu Železničara iz Čačka sa 62:57. Nakon što su dobro otvorili utakmicu i prvu četvrtinu dobili sa 18:9, gosti su uspostavili ravnotežu, ali je Napredak uspeo da do kraja meča održi rezultat koji mu je doneo prve bodove. U trećem kolu Napredak Junior gostuje Boru RTB.

Odbojkaši Napretka bili su neuspeši i u drugom kolu prvenstva Druge lige Zapad. U Kruševcu su poraženi od Fap Livnice sa 3:1. Dobili su samo drugi set, sa 25:17, ali je to bilo nedovoljno protiv raspoloženih gostiju iz Prijepolja. Bez bodova na startu sezone, Kruševlkjani u trećem kolu gostuju u Lipljanu Partizanu.

S.M.

Ostale vesti

back-to-top