Plivačima Napretka četiri medalje na prvenstvu Srbije za kadete i juniore

Postavljeno: 03.08.2021

Dimitrije Marković osvojio tri bronzane, a Luka Janković srebrnu medalju. Ostali predstavnici Plivačkog kluba Napredak otplivali svoja najbolja vremene u disciplinama u kojima su nastupili

Devet plivača Plivačkog kluba Napredak na prvenstvu Srbije za kadete i juniore održanom na bazenima niškog Sportskog centra „Čair“, u konkurenciji preko 500 plivača iz 43 kluba osvojili su četiri medalje.

Dimitrije Marković osvojio je tri bronzane medalje, u disciplinama 200 i 400 metara slobodnim i 400 metara mešovitim stilom. Luka Janković je doplivao do srebrnog odličja u konkurenciji na 100 metara slobodnim stilom.

Ostali predstavnici Plivačkog kluba  Napredak “otplivali” su svoja najbolja vremene u disciplinama u kojima su se takmičili.

– Nakon četiri naporna dana prvenstva Srbije za kadete, juniore i apsolutne kategorije, naši plivači su zadovoljili svoje želje. Isplivali najviše do sada finala, svoja najbolja vremena, po prvi put plivali štafete u apsolutnoj kategoriji i podignuta čela se vraćaju kući. Čestitamo devojkama i momcima na postignutim rezultatima – komentar je iz Plivačkog kluba Napredak.

S.M.

Ostale vesti

back-to-top