Otvoren konkurs za Super devojčice

Postavljeno: 24.09.2022

Alternativni centar za devojke objavio je konkurs za prijavu devojčica za jednokratne stipendije u iznosu od po 25.000 dinara. Konkurs za Super devojčice traje do 5. oktobra, namenjen je devojčicama uzrasta od 8 do 14 godina, koje poseduju talente ili veštine iz oblasti nauke, umetnosti, ili sporta.

– Ovom prilikom pozivamo devojčice da uz pomoć roditelja, staratelja, ili nastavnika popune formular za prijavu – poručuju iz ACZD.

Kampanja Podrži Super devojčice pokrenuta je 1. septembra i traje do kraja tekućeg meseca. Kako kažu, očekuju da u tom periodu putem donacija prikupe najmanje 330.000 dinara za stipendiranje najmanje 10 devojčica, a do sada su uz podršku građana, građanki, kao i pravnih lica prikupili 235.549 dinara.

O dobitnicama stipendija odlučivaće komisija koju čine mlade naušnice, umetnice, sportistkinje i aktivistkinje, dok će imena dobitnica biti saopštena 11. oktobra na Međunarodni dan devojčica.

Link ka konkursu:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeNUCuuihG84zRn6iisNV-0muM__fZkNlh3-eaqa71zjCMXoQ/viewform?fbclid=IwAR0h-zn0JRM0lI62XMa2hmHnyjG9MkjV87ZZQQLNVq2vYxEtQLBk4BCSAt

O načinima doniranja možete se informisati na sledećem linku:
https://www.donacije.rs/projekat/super-devojcice/

Više detalja o kampanji „Podrži Super devojčice” možete saznati na sajtu:

Naslovna – Super devojčice

O uspesima prethodne kampanje možete se informisati na sledećem linku:
https://www.donacije.rs/projekat/podrzi-super-devojcice/

Ostale vesti

back-to-top