Online kampanja za pomoć ženama i deci žrtvama nasilja u porodici 

Postavljeno: 16.06.2020

Tradicionalna akcija „Zagrizi za žene i decu žrtve nasilja u porodici“ kruševačkog Udruženja žena „Peščanik“ , zbog aktuelne epidemiološke situacije, ove godine biće organizovana onlajn. Zainteresovani da se priključe i doniraju određena sredstva, bliže informacije o akciji mogu naći na društvenim mrežama i zvaničnom sajtu tog udruženja

Umesto humanitarnih žurki koje su tokom protekle četiri godine organizovane i na kojima su se kupovinom ulaznica, kolača, magnetića i slično, donirala sredstva za podršku ženama i deci koji su preživeli nasilje u porodici, ove godine će istim povodom biti organizovano onlajn druženje . 

Zainteresovane  pojedince, kompanije i firme koji žele da se priključe i pomognu,  „Peščanik“ je pozvao da prate objave ovog udruženja na fejsbuku, istangramu i zvaničnom sajtu Udruženja žena „Peščanik“.

– Prethodnih godina, uz prigodne programe, kojima smo nastojale da skrenemo vašu pažnju na problem nasilja prema ženama, prikupile smo određena materijalna i novčana sredstva. Zahvaljujući tome, za više od 20 korisnica SOS podrške, obezbeđeni su paketi namirnica, higijenskih sredstava, školskog pribora za decu– podsećaju u Peščaniku.

Proslogodisnja akcija „Zagrizi za žene i decu žrtve nasilja u porodici“

Uz zahvalnosti svima koji su prepoznali značaj ovakvih akcija i uzeli učešće tokom  prethodne četiri godine, Peščanik  je ove godine na onlajn druženje pozvao  sve one koji žele i da pomognu , a sredstva se mogu donirati  uplatom na žiro račun Udruženja žena„Peščanik“  205-232992-94, Komercijalna banka.

– I dalje smo na 066 006 606, svakog dana, od 12 do 20 časova. Za svaku ženu. Jer, svaka žena može biti žrtva muškog nasilja – poručuju na kraju iz Udruženja „Peščanik“, koje ove godine inače obeležava dve decenije postojanja i rada.

D.P.

Ostale vesti

back-to-top