Održan tehničko taktički zbor Policijske uprave Kruševac

Postavljeno: 21.06.2024

Na platou ispred zgrade Kocke, pripadnici Policijske uprave Kruševac održali su tehničko taktički zbor povodom obeležavanja Dana ministarstva unutrašnjih poslova, slave ministarstva i Dana policije

Kruševljani su imali priliku da vide policijska i vatrogasna vozila, kao i opremu koju vatrogasci koriste prilikom saobraćajnih nezgoda i opremu koju koristi saobraćajna policija.

– U susret Danu ministarstva unutrašnjih poslova, Slavi ministarstva i Danu policije danas smo organizovali taktičko tehnički zbor u centru Kruševca. Prikazali smo naoružanje i opremu koju pripadnici Policijske uprave u Kruševcu svakodnevno koriste u svom radu. Na ovaj način želeli smo još jednom da pokažemo da je policija uvek uz svoje građane. Takođe smo želeli da pokažemo da smo tehnički osposobljeni i obučeni da odgovorimo na sve bezbednosne izazove, i da možemo da rešimo sve probleme građana. Na ovaj način želimo da podignemo poverenje građana u policiju, jer samo na takav način možemo da obezbedimo efikasno rešavanje svih problema građana, i da lična i imovinska sigurnost građana bude na najvišem nivou, što je i osnovni cilj policije – istakao je načelnik PU Kruševac Ivan Milenković.

O.M.

Ostale vesti

back-to-top