Odbojkaški klub Antena iz Kruševca dobio nove dresove

Postavljeno: 13.01.2017

Odbojkaši seniorskog tima „Antene“ polusezonu su završili u starim, a u nastavaku takmičenja će oblačiti nove dresove, koje im je donirala kompanija Mozzart

Donacija im je uručena u Kruševcu, na Mozzartovom uplatnom mestu u Ulici majke Jugovića.

Odbojkaši „Antene“ s radošću su primili vest o donaciji, uz obećanje da će se u narednom periodu potruditi da u novim dresovima budu još bolji.

Odbojkaški klub „Antena“ osnovan je 4. avgusta 2004. godine kao udruženje građana. Klub radi na amaterskim osnovama i ima sve selekcije, od pionira do seniora. Seniorski tim OK „Antena“ je šest sezona igrao u Drugoj ligi Srbije, a od septembra prošle godine igra u Prvoj B ligi Srbije. Za organizaciju državnog prvenstva u odbojci za pionire, klub je 2007. godine dobio priznanje Odbojkaškog saveza Srbije.

Klub je igrao više od deset završnih turnira u prvenstvu države za mlađe kategorije. OK „Antena“ je već 11 godina organizator velikog turnira „Vidovdan“ koji se održava u okviru kruševačkih „Vidovdanskih svečanosti“.

Turnir je jako dobro posećen, svake godine okuplja mlade iz svih zemalja bivše Jugoslavije. Za dobro funkcionisanje kluba je, osim odličnih igrača, zaslužan odbojkaški i sportski radnik i entuzijasta Dragoslav Milovanović, predsednik OK „Antena“.

– Mi se nalazimo u borbi za opstanak u ovoj ligi. Imamo mlade igrače, potrudićemo se da ostvarimo što bolje rezultate ali neće biti lako. Nama ova donacija mnogo znači, sigurno 30% budžeta i sa vašom opremom ćemo biti jedini klub u ovoj ligi koji će imati duplu garnituru dresova. Sutra je slava našeg kluba i ovi dresovi su divan poklon baš za slavu – izjavio je tom prilikom Dragoslav Milovanovic, predsednik OK Antena.

Akcija „Novi dresovi za nove šampione“ pokrenuta je u cilju popularizacije sporta u lokalnim zajednicama, kao i razvoja lokalnih sportskih klubova.

Nakon uručenja u Kruševcu, kompanija Mozzart će akciju nastaviti u klubovima širom naše zemlje. U Mozzartu veruju da će ovakav vid donacija pomoći klubovima u ostvarivanju najboljih rezultata.

Ostale vesti

back-to-top