Odbojkaši Antene žele viši rang

Postavljeno: 30.12.2022

Muški odbojkaški klub Antena iz Kruševca, u pauzi prvenstva Druge lige, kuje planove za nastavak takmičenja. U krupnom planu je napad na prvo mesto i viši rang.

– Vreme je da pokažemo da hoćemo i možemo do titule prvaka. Imamo tim koji može ravnopravno da se nosi sa svim rivalima. O statusu ŽOK Antena, videćemo šta će reći struka. Ima mišljenja da su devojčice dorasle za veća dostignuća, ali valja sve u detalje isplanirati. O svemu, u pauzi prvenstva, donećemo najbolje odluke – kaže predsednik Dragoslav Milovanović.

Antena se pokazala uspešnom i u dve opštine Pomoravlja, Varvarinu i Ćićevcu.

– Pokazalo se da smo bili u pravu. Interesovanje je bilo veliko i niko nije odustao od Škole odbojke. Iskren da budem, nismo očekivali ovoliku masovnost, a mirne duše smo mogli to i ranije da uradimo. Zadovoljni smo postignutim, a nećemo stati na ovom. Težimo da udovoljimo svima onima koji očigledno u pomenuta dva grada žele da uče i budu redovno na treninzima kako bi potvrdili ispravnost naše odluke da formiramo klub u pomenuta dva grada – svedoči strateg razvoja odbojke u kruševačkom kraju Dragoslav Milovanović

Lj. Marković

Ostale vesti

back-to-top