Uređen novi „kutak“ na Bagdali

Postavljeno: 29.06.2022

Rotari klub i Gradska uprava, uz pomoć Javnog komunalnog preduzeća, uredili su deo parka Bagdala, čime su obogatili sadržaj mesta na koje sugrađni rado dolaze, pogotovu tokom vrelih letnjih meseci.

Nove, klupe, šahovski sto, uređena bašta sa cvećem, novi je kutak u parku Bagdala, u kome će moći da se druže i uživaju sve generacije Kruševljana.

– Veliku zahvalnost dugujemo Rotari klubu Kruševac koji je donirao 500.000 dinara. Uz našu donaciju i vredne ruke Javnog komunalnog preduzeća, uspeli smo da ovu površinu na Bagdali privedemo lepšoj nameni i da napravimo jednu malu oazu koju će koristiti svi naši sugrađani – izjavio je Aleksandar Jovanović, zamenik gradonačelnice.

On je podsetio da ovo nije prvi put da Rotari klub ispunjava pokazuje društvenu odgovornost, te je pozvao iostala udruženja na ovakav vid saradnje.

– Pozvao bih i sva druga udruženja koja imaju inicijativu da iznesu neke svoje ideje, da uradimo neku novu površinu i da je predamo našim građanima na korišćenje – dodao je on.

Rotari klub ove godine slavi 20 godina postojanja.

– Uvek smo se trudili da budemo na usluzi našim građanima. Pored naših tradicionalnih akcija želeli smo da ovu godinu, kada slavimo 20 godina postojanja, obeležimo ovakvim projektom. Uvek smo na raspolaganju gradu, sa željom da pomognemo našim sugrađanima, a i da nama učinimo zadovoljstvo nekim novim projektom – kazao je Dejan Debeljaković, predsednik Rotari kluba.

M. Simić

Ostale vesti

back-to-top