Narodna stranka Kruševac: Da li su sva deca naša?

Postavljeno: 01.09.2021

Kruševački odbor Narodne stranke kritikovao je, na konferenciji za medije, trošenje novca za uređenje Trga, izgradnju Šarengrada i još neke projekte, navodeći da je taj novac trebalo preusmeriti na poboljšavanje uslova za obrazovanje dece u Kruševcu, kao što radi gradska vlast u Beogradu

U Gradskom odboru Narodne stranke podsećaju da su, nekoliko meseci pre početka školske godine, zvaničnici iz Beograda odredili značajna sredstva za kupovinu udžbenika i tableta za učenike iz glavnog grada, te za laptopove za nastavni kadar koji radi sa tim đacima

Kruševački narodnjaci tvrde da se u našem gradu novac neracionalno troši, a pored uređenja trga i pompezne proslave Vidovdana, skreću pažnju na novootvoreni zabavni park „Šarengrad“ kao i na podizanje spomenika knezu Lazaru. Naglašavaju da se novac utrošen na ovakav način mogao preusmeriti na poboljšavanje uslova školovanja dece iz Kruševca koja, na taj način, ne bi oskudevala ni u čemu.

– Sada nam ostaje da gledamo kako imućni Beograd podržava decu 21. veka dok se naša spremaju da postanu motači kablova ili kakvi drugi prosti radnici u firmama koje o njima brinu manje nego Beozoo vrt o životinjama – navodi Dejan Stevanović, predsednik Gro Kruševac.

Iz ove stranke pozivaju gradsku vlast da obezbedi sredstva za kupovinu tableta, te za interenet i digitalne udžbenike za učenike svih škola čiji je osnivač Grad Kruševac. Na ovaj način će, kako navode, obezbediti jednake prilike za izvesnu budućnost te dece.

S.M.

Ostale vesti

Komentari

  1. Marko kaže:

    Pa da videli smo Petronijevića i Stevanovića na delu dok su jahali ovim gradom. Stevanović je jurio kako sebe da uhlebi u centru i njemu podobne, a ovaj drugi gajio marihuanu na terasi. Što vi ne uradite digitalizaciju škola gospodo ako ste toliko pametni, sposobni i dobri?

1 thought on “Narodna stranka Kruševac: Da li su sva deca naša?

Comments are closed.

back-to-top