Mišković nije više na čelu Napretka, Pešić novi predsednik, Dan Tana u Upravnom odboru

Postavljeno: 07.06.2020

Marko Mišković nije više predsednik FK Napredak, nakon što je na Skupštini kluba usvojena njegova ostavka.Mišković će ostati član Upravnog Odbora kluba i nastaviti da pokriva deo njegovih troškova

Skupština kruševačkog kluba imenovala je bivšu legendu kluba Dušana Pešića za novog predsednika. On će zameniti na toj funkciji Miloša Nenezića, koji je kormilo preuzeo posle povlačenja glavnog finansijera Marka Miškovića.

Nekadašnji krilni napadač i reprezentativac Jugoslavije, Dušan Pešić, nastupao je za svoj matični klub od 1975. do 1980. godine, kada je u paketu sa sjajnim golmanom Zoranom Simovićem prešao u splitski Hajduk. Sa Poljuda je otišao u Tursku, postao zvezda turskog Fenerbahčea, a zatim je igrao i za Sakariju iz iste zemlje.

Osim novog predsednika, izabran je i novi Upravni odbor, a u njemu će biti Milorad Jovanović, još jedna bivša legenda ovog kluba, Bojan Filipović, Miloš Nenezić, Marko Mišković i, najveće iznenađenje, Dan Tana, nekadašnji predsednik Crvene zvezde i naš uspešni poslovni čovek iz Sjedinjenih Američkih Država. Sportski direktor ostaće Bojan Miladinović.

S.M.

Foto: FK Napredak

Ostale vesti

back-to-top