Mališani dočekali Deda Mraza

Postavljeno: 29.12.2021

Scensko-muzički program pod nazivom „Čekamo te, Deda Mraze“ održan je na platou ispred Kulturnog centra Kruševac. Mališani su pored predstave imali priliku da uživaju u druženju sa Deda Mrazom, decom glumcima i omiljenim likovima iz bajki. Ovom prilikom dodeljene su i nagrade za literarni konkurs „Pismo Deda Mrazu“.

Na literarnom konkursu žirirali su učenici filološkog odeljenja Gimnazije u Kruševcu, a nagrade za najbolje radove dobili su Elena Ilić, Milan Lončar, Dunja Jović i Staša Trifunović. Specijalne nagrade dobili su: Milica Stanković, za drugarstvo, Đorđe Barić za stihove, Ognjen Ćurčić za crtež, Lena Petrović za humor, Filip Krstić za gostoprimstvo, Marta Milosavljević za skromnost, Mitra Đurić za maštovitost i Marija Marinković za veliku ljubav prema Deda Mrazu.

Inače, u Kulturnom centru je cela nedelja u duhu praznika, mališani su do sada imali priliku da pogledaju novogodišnju predstavu „Praznična kijavica“ u kojoj su igrali polaznici Dramskog studija KCK, po tekstu dramaturga Nemanje Petronijevića i u režiji nastavnice glume Lidije Užarević. Takođe, dečiji hor Kulturnog centra danas će održati dva koncerta u okviru Novogodišnjeg programa za decu.

Fotografije: Kulturni centar Kruševac
M.S.

Ostale vesti

back-to-top